Over ons – Lentezoet
Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Het Lentezoet team!

Tirza van Schie

Het gezicht achter alle teksten. Moeder van twee uit de kluiten gewassen zoons en een vrolijke meisjes tweeling. Zorgt voor haar zus met klassiek autisme en heeft een voorkeur voor buiten-de-lijntjes-denkers.. Houdt van sneeuw, lente, drop en teckels. Zegt en schrijft wat ze denkt en verzamelt graag mensen om haar heen die dit om kunnen zetten in iets tastbaars. 

Thierry van Schie

De logistieke spil en marketing tijger achter Lentezoet. Opslag, contracten, digitale uitdagingen… hij zet er zijn tanden in. Begreep ooit niet zo goed wat er “met gedichtjes te doen valt” en is nu fanatiek meedenker en -doener. Zo nu en dan schrijft en schaaft hij stiekem mee met de gedichtjes, want Taal is best wel zijn ding. Houdt van mountainbiken, vogels en natuurlijk zijn gezin! 

Sven van Schie

De creatieve duizendpoot in beeld! Mede-illustrator van Ferm, Adobe addict en time-management beheerder. Houdt van wandelen door de bergen, goede sushi en vetplantjes. Heeft een creatieve studie achter de rug en plakt daar een lerarenopleiding achteraan. Zijn interesse in kinderen en vormgeving is terug te vinden in de Ferm kinderboekenserie!

Mandy de Bruijn

Met haar opleiding- en werkachtergrond als secretaresse is zij een zeer accurate collega! Als moeder vindt zij Lentezoet een prachtig product en helpt er daarom met veel plezier aan mee, om verzendingen zo snel en netjes mogelijk bij onze klanten te krijgen. Ze is dolgelukkig met haar lieve man en 3 stoere zoons. Mandy  houdt van sporten, haar moestuin, wandelen in de bergen of mooie natuur en ze is graag op pad met haar gezin.

Lars van Schie

Deze goedlachse jongeman werkt het liefst met een lekker muziekje op de achtergrond. Zijn spotify playlist is berucht, maar dat compenseert hij met zijn aanpakkers-mentaliteit. Lars zit nog op school en pakt daarnaast bestellingen in, sjouwt met dozen en pallets en voorziet de rest van koffie. Houdt van zeilen, sneakers en pizza.

Fleur Veldkamp

Wat je vraag ook is, Fleur heeft het antwoord. Kent alle producten uit haar hoofd en beantwoordt veruit de meeste mail. Heeft service hoog in het vaandel en bewaakt ons webwinkelkeurmerk als een leeuwin.