opc_loader

Wensenlijst

Familieplanner 2022

Dit is een OP=OP artikel!

Ieder jaar weer een groot succes: de Lentezoet Familieplanner!

Boordevol gedichtjes, quotes en full colour vormgeving. Gedrukt op zware kwaliteit papier, dus er ploft een behoorlijk boekwerk op je deurmat!

19,95
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  280  items
Beschrijving

We hebben ook dit jaar weer voor een papiersoort gekozen, waar je ook met fineliner op kunt schrijven. De weekindeling is hetzelfde gebleven, dus je hebt lekker veel ruimte voor een gezin tot 7(!) personen (en anders heb je fijn wat extra kolommen over, voor extra notities, zoals boodschappen enzo). Een mooie kalender om op te hangen met een gedichtje op de A4 bovenkant en de weekindeling op de A4 onderkant. Opengeklapt en opgehangen, heeft de kalender dus een formaat van twee keer liggend A4 boven elkaar. Net als vorig jaar is de oplage beperkt, dus wees er snel bij, want op = op! Dit jaar doen we er een mooie A5 kaart "Maan" bij (speciale editie) en maar liefst twee A4 posters om aan de muur te hangen, met nog niet eerder gepubliceerde gedichtjes, enkel voor de kopers van de planner!  

Je krijgt:

- Veel kwaliteit voor een scherpe prijs 

- 106 pagina's dik voor 52 weken plezier, ontroering en herkenbaarheid aan de muur

- Plek voor maar liefst zes à zeven gezinsleden en/ of notities, boodschappenlijstjes, wat eten we vandaag

- Zes (eventueel zeven) naamvakjes met allemaal een vaste kleur, zodat je niet perse iedere week alle namen overnieuw hoeft te schrijven.

- Een verstevigd ophangoogje tegen uitscheuren, op een stevige 400 grams kartonnen cover (incl. ophanginstructie)

- A5 Kaart Maan om iemand een hart onder de riem te sturen!

- Twee spiksplinternieuwe A4 Posters om op te hangen, namelijk "Parachute" en "Standaard" (speciale edities).

De vormgeving is verzorgd door Uitgeverij Fraai en Sven van Schie (juist... onze oudste zoon, het wordt nog eens een heus familiebedrijf ;-)). Mede dankzij deze input is de kalender niet alleen heerlijk om te lezen, maar ook een feestje om naar te kijken!

PS. Kleine wijzigingen in de vormgeving voorbehouden. Afgebeelde artikelen zijn niet het echte product, maar de voorlopige modellen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items