opc_loader

Wensenlijst

Vanwege vakantie worden bestellingen pas weer vanaf 16 augustus verzonden. Fijne zomer iedereen!

Leespakket Ferm, Gedichtenbundel naar keuze plus Luxe XL kaart of Poster naar keuze

Dit pakket is een feestje voor jou én je zoon of dochter! Ferm heeft al menig kinderhart gestolen en staat garant voor gelach en interessante vragen. Zelf kun je heerlijk genieten van één van de Lentezoet Gedichtenbundels (met 50 gedichtjes en vijf columns) en kies een van onze Luxe XL kaarten, óf een van onze A3 posters, uit de collectie en je pakket is compleet! Meer weten? Lees dan verder voor meer info!

FERM

Ferm is een enthousiast, gevoelig jongetje dat HEEL grote ideeën heeft, HEEL boos kan worden en HEEL verdrietig kan zijn. Logisch, want Ferm doet nooit iets half!

Gelukkig heeft hij Haai en wat díe toch allemaal over boosheid te vertellen heeft…

Ferm is een grappig, vertederend en herkenbaar boek voor enthousiaste kinderen met een sterke wil van vier tot ongeveer negen jaar. Een boek dat troost kan bieden en op een luchtige manier handvaten reikt.

Wat anderen zeggen over dit boek:

“Wat een ontzettend fijn boek. Lief, stoer, grappig en vooral vanuit zoveel begrip geschreven voor kinderen die snel boos worden.” Eva Bronsveld, pedagoog en schrijfster van o.a. Temperamentvolle kinderen.

“Ik heb het een keer of drie gelezen en ben nog net zo, zo niet meer enthousiast. Het is erg leuk om voor te lezen. Er zouden meer van dit soort boeken voor temperamentvolle karakterkindjes mogen zijn!” Annemiek Verbeek, journalist en maker van het opvoedplatform KROOST.

“Een lief, waar en grappig boek. Heel herkenbaar voor mij als ouder, ik moest erom lachen en het ontroert. Fijn om voor te lezen!” Miloe van Beek, journalist en columnist.

Het personage Ferm is gebaseerd op een tekening van Tirza's oudste zoon Sven en schitterend uitgewerkt door Hanneke van der Meer, illustrator en moeder van drie kinderen.

Afmetingen: 259×217 mm

Afwerking: Hardcover

Aantal pagina’s: 36

ISBN 978-90-826803-1-7

7e druk!

Mocht je liever de nieuwste Ferm ontvangen, dan kan dit ook. Geef deze keuze dan ook aan, zie onder.

BUNDEL NAAR KEUZE

De Lentezoet gedichtenbundels zijn stevige, hardcover kwaliteitsboeken, met daarin 50 herkenbare en ontroerende gedichtjes en 5 korte verhalen. Propvol mooie vormgeving en een must-have voor iedere moeder!

Afmetingen: 170 x 210 mm

Aantal pagina’s: 128

LUXE XL KAART NAAR KEUZE

Een unieke kaart van een flink formaat en bijzonder materiaal. Gedrukt op papiervilt van maar liefst 1,5 mm dik, voor een zachte en tegelijkertijd stevige uitstraling! Fullcolour gedrukt op een opvallend formaat (18 x 25,5 cm), groter dan een A5 kaart en net iets kleiner dan A4. Een echte eyecatcher! Kijk hierwelke gedichten we op Luxe XL kaart hebben.

A3 POSTER NAAR KEUZE

De Lentezoet posters zijn in A3 formaat (297 x 420 mm) en worden gedrukt op 135 gram gesatineerd (zacht glanzend) papier. Hiervind je de verschillende posters. Kijk ook bij stationery voor ons handige houten ophangsysteem!

Geef je keuzes (welke bundel, welke Luxe Xl Kaart of A3 poster en eventueel welke editie van Ferm) door in de bestelnotitie tijdens het bestellen. (Je vindt dit veld bij het invullen van de adresgegevens (rechts op de desktop en onderaan op mobiel).

36,85 29,90
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  32  items
Verzendmethode
Brievenbuspost:
3,59
Levertijd:
1-2 dagen
Beschrijving

Ferm + Gedichtenbundel naar keuze + luxe XL kaart of poster naar keuze

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: